Muhasebe  

Maliye

Vergi

İletişim

Vergi Takvimi

  MUHASEBE GÜNCEL BÜLTEN :  29 Eylül  20095

   Ana sayfa

   2009 Çalışmaları

   2009 Pratik Bilgiler

   Staj - Stajyer Rehberi

   Kanun-Mevzuat Rehberi

   Sosyal Güvenlik Rehberi

   Muhasebe Bilgi Rehberi

  Tekdüzen Hesap Planı

 

 


 

Varlık barışında süre uzatıldı

 

Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, yurt dışındaki varlıkların Türkiye ekonomisine kazandırılması amacıyla çıkarılan Varlık Barışı düzenlemesinin süresinin uzadığını duyurdu.

 

Varlık Barışı'nda süre 31 Aralık 2009'a kadar uzadı

Bakan Çiçek Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında ele alınan konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Çiçek, sınır ötesi operasyonlarlara bir yıl daha izin veren tezkereyi benimsediklerini 3. olarak Anayasanın 101 ve 102 maddesinde değişiklik yapılarak Cumhurbaşkanı'nın halk tarafından seçimine ilişkin bundan sonraki seçimlerin nasıl yapılacağını konuştuk.

Cumhurbaşkanının seçimiyle ilgili eksiklik giderilmiş olacak. Adalet Bakanlığı'nın AB ile ilgili düzenlemelerle ilgili tasarılar ele alınmıştır. Bunlardan biri de demokratik açılımla ilgili konudur. Bu konuda çocukların cezai durumları ile ilgili düzenlemedir.

Cumhurbaşkanlığı terörle ilgili çocukların durumu, hukuki düzenlemeler insan hakları kararı çerçevesinde yargılanmaları konusu ele alınmıştır. Bunun dışında Bakan Bağış müzakerelerle ilgili bilgi vermiştir.

www.vergihaber.com

29.09.2009 Saat:17.50

  
  ▼ Yayınlanan En Son  Mevzuatlar   (Sitenize ekleyebilirsiniz)


Copyrıght © 2005 -2009  www.muhasebenet.net- www.muhasebenet.com - Türkiye'nin muhasebe rehberi. Her hakkı saklıdır.