Türkiye'nin Muhasebe Rehberi   I  Yayınlanan En Son Mevzuatlar  I  2011 Vergi Takvimi  I   2011 Muhasebe Uygulamaları  I  Beyanname Rehberi  
Ana sayfa Yasal Uyarı Künye Danışma Hattı Güncel Bilgi Arşivi

      Çalışma Hayatı Rehberi

 MUHASEBE GÜNCEL BÜLTEN :   04 OCAK 2011

  2011 Çalışmaları 

  Mükellef Rehberi 
  Pratik Bilgiler 
  Staj - Stajyer Rehberi
  Maliye Rehberi
  BEŞ DAKİKA ARA !...
  Makale Rehberi

  Kanun-Mevzuat Rehberi  

  Sosyal Güvenlik Rehberi  

 

 
 

Ek gelir sağlamak isteyen memurlar dikkat!
 

Bir kamu kurumunda memur olarak çalışmaktayım. Üniversite mezunuyum. Mesai saatleri dışında özel bir dershanede KPSS kurslarında vatandaşlık bilgisi dersi vermek istiyorum. Kredi kartı borçlarımı ödeyebilmek için ek gelire ihtiyacım var. Memur olmam ders vermeme engel midir? İ.T.
5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu'nda 'uzman öğretici, usta öğretici ve öğretmenlik yapma nitelik ve şartlarını taşıyan devlet memurlarına, ilgili birimlerin izniyle haftada 10 saati geçmemek üzere ücretli ders görevi verilebileceği' yer almaktadır. Bu çerçevede söz konusu kanunda yer alan şartları taşıyan devlet memurlarının görev yapmakta oldukları kamu kurumlarının izni ile özel öğretim kurumlarında ders vermeleri mümkün.

BAĞ-KUR'LULARA EMEKLİLİK MÜJDESİ!
Yaş ve prim günü şartlarını doldurmasına rağmen Bağ-Kur'a prim borcu olması sebebiyle emekli olamayan Bağ-Kur'lular dikkat! Torba Kanun Tasarısı ile getirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük prim affından yararlanma fırsatını kaçırmayın. Prim affından yararlanarak hem prim borcunuzu ödeyin, hem emekli olun, hem de sağlıktan yararlanın. Kanun yasalaşıp yürürlüğe girdiğinde, sizlere daha net bilgiler vermeye devam edeceğiz. Gözünüz ve kulağınız bizde olsun.
Ali Şerbetçi / Takvim

 
Yasal Uyarı
 

 
 

 

 
  ▼ Yayınlanan En Son  Mevzuatlar   (Sitenize ekleyebilirsiniz)


Copyrıght  © 2005-2011 www.muhasebenet.net www.muhasebenet.com. Her hakkı saklıdır.