Türkiye'nin Muhasebe Rehberi   I  Yayınlanan En Son Mevzuatlar  I  2011 Vergi Takvimi  I   2011 Muhasebe Uygulamaları  I  Beyanname Rehberi  
Ana sayfa Yasal Uyarı Künye Danışma Hattı Güncel Bilgi Arşivi

      Çalışma Hayatı Rehberi

 MUHASEBE GÜNCEL BÜLTEN :   22 MART 2011

  2011 Çalışmaları 

  Mükellef Rehberi 
  Pratik Bilgiler 
  Staj - Stajyer Rehberi
  Maliye Rehberi
  BEŞ DAKİKA ARA !...
  Makale Rehberi

  Kanun-Mevzuat Rehberi  

  Sosyal Güvenlik Rehberi  

 

 
 

SGK, mükelleflerine mail ile ulaşacak

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Torba Kanun ile birlikte vergi borçlularına ulaşmak için PTT'nin toplu posta gönderim projesi olan Birleşik Posta (Hybrid Mail) kullanacak.

2 milyon hybrid mail ile kurumun mükelleflere daha çabuk ulaşması bekleniyor. Kanunun yürürlüğe girmesinin ardından mükelleflere muhtelif yollardan ulaşmaya çalışan SGK, PTT'nin son teknolojik sisteminden faydalanacak. Sistem sayesinde PTT, müşterilerin fatura, poliçe, ekstre, broşür ve kutlama kartı gibi toplu gönderilerini, elektronik posta olarak alacak, aldığı gönderiyi kendi baskı makinelerinde renkli olarak çıkartarak, zarfa koyacak ve istenilen adrese teslim edebilecek.

Ankara, İstanbul Avrupa Yakası, İzmir, Mersin ve Erzurum PTT Başmüdürlükleri bünyesinde kurulumu yapılan hybrid mail ile ülke genelinde kurumların toplu gönderilerinde baskı, taşıma ve gönderim hizmet maliyetlerininin azalmasına da imkan tanınıyor. Gönderilerin durumu elektronik ortamda takip edilebiliyor. Bu sistem sayesinde posta gönderim süresi de kısalıyor. SGK Genel Müdürlüğü ile PTT Genel Müdürlüğü arasında yarın imzalanacak protokolle 2 milyon posta hybrid mail ile gönderilecek.

HABER 7

 
Yasal Uyarı
 

 
 

 

 
  ▼ Yayınlanan En Son  Mevzuatlar   (Sitenize ekleyebilirsiniz)

Copyrıght  © 2005-2011 www.muhasebenet.net www.muhasebenet.com. Her hakkı saklıdır.