Türkiye'nin Muhasebe Rehberi   I  Yayınlanan En Son Mevzuatlar  I  Vergi Takvimi  I   Muhasebe Uygulamaları  I  Beyanname Rehberi  
Ana sayfa Yasal Uyarı Künye Danışma Hattı Güncel Bilgi Arşivi

      Çalışma Hayatı Rehberi

 MUHASEBE GÜNCEL BÜLTEN :   01 HAZİRAN 2011

  2011 Çalışmaları 

  Mükellef Rehberi 
  Pratik Bilgiler 
  Staj - Stajyer Rehberi
  Maliye Rehberi
  BEŞ DAKİKA ARA !...
  Makale Rehberi

  Kanun-Mevzuat Rehberi  

  Sosyal Güvenlik Rehberi  

 

 

 

 

Vergi uzmanları Türkiye'de toplanıyor

 

Dünyanın en önemli danışmanlık firmalarından Nexia International 1-4 Haziran 2011 tarihleri arasında Ceylan Intercontinental Otel İstanbul’da geleneksel vergi toplantısını yapıyor.

Konuyla ilgili olarak As/Nexia Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Özsüt Nexia’nın Türkiye’yi seçmesinden dolayı çok gururlu olduklarını vurguladı ve “Türkiye, ekonomik anlamda önemli atılımlarda bulunuyor.

Yabancı yatırımcılar da ülkemize gelmek için fırsat kolluyor. Son yapılan vergi değişikliklerini merak ediyorlar. Bu toplantıda bunlar ele alınacak” dedi.

Toplantıya Nexia International Vergi Komitesi Başkanı Rajesh Sharma, Nexia International Başkan Yardımcısı Clive Nicholson, Nexia International Yönetim Kurulu Üyeleri Markus Emmrich ve Larry Chastang, As/Nexia Yönetim Kurulu Başkanı Tuğrul Özsüt, Yapı Kredi Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Bayazıt başta olmak üzere 29 ülkeden yüzden fazla vergi uzmanı katılıyor.

Yapı Kredi Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Bayazıt 2 Haziran 2011 saat 12:15’te bir “ Global Ekonomide Türkiye’nin Beklentileri ” başlıklı bir konuşma yapacak.

Kaynak: Haber7

 

01.06.2011
 
Yasal Uyarı
 
 

 

 

 

 
  ▼ Yayınlanan En Son  Mevzuatlar   (Sitenize ekleyebilirsiniz)

Copyrıght  © 2005-2011 www.muhasebenet.net www.muhasebenet.com. Her hakkı saklıdır.