Türkiye'nin Muhasebe Rehberi   I  Yayınlanan En Son Mevzuatlar  I  Vergi Takvimi  I   Muhasebe Uygulamaları  I  Beyanname Rehberi  
Ana sayfa Yasal Uyarı Künye Danışma Hattı Güncel Bilgi Arşivi

      Çalışma Hayatı Rehberi

 MUHASEBE GÜNCEL BÜLTEN :   28 NİSAN 2011

  2011 Çalışmaları 

  Mükellef Rehberi 
  Pratik Bilgiler 
  Staj - Stajyer Rehberi
  Maliye Rehberi
  BEŞ DAKİKA ARA !...
  Makale Rehberi

  Kanun-Mevzuat Rehberi  

  Sosyal Güvenlik Rehberi  

 

 

 

Serdar AKSOY: Naylon fatura ile karşılaşmak istemiyorsanız ödemelerinizi banka havalesi ile yapın

 

ÇUMED Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy’u ziyaret ederek sektörde yaşanan sıkıntılar konusunda fikir alışverişinde bulundu.

ÇUMED Başkanı Nayim Yeldan, Başkan Yardımcısı Mahmut Polattaş, Genel Sekreter Ali Yılmaz, Sayman Hilmi Akşamoğlu, Eğitim Sorumlusu Şevket Çankaya ile Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Mehmet Ali Gündüz’ü kabul eden Aksoy, “Medikal sektörünün de sorunlarını yakından takip ediyorum. Her sektörde olduğu gibi sizin sektörde de naylon fatura ile karşılaşabiliyoruz. Böyle bir durum

yaşamamanız için ödemelerinizi nakit yapmayın. Mutlaka çek veya banka havalesi yoluyla yapın.” diye uyarılarda bulundu.

Bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ve diğer bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılması hakkında çıkarılan kanunla birlikte yoğunluk yaşadıklarını da kaydeden Adana Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy, “Vergi dairelerinde yoğunluk yaşanıyor. Bu kanunun getirdiği faydaları anlatmak için çeşitli STK’lara seminerler verdik. 6111 sayılı kanundan faydalanmak tarihi bir fırsattır.” dedi.

ÇUMED Başkanı Nayim Yeldan da sektöre olan katkılarından dolayı Serdar Aksoy’a teşekkür etti. Yeldan, “Derneğimiz üyesi birçok medikalci de bu kanundan faydalandı.” dedi. Daha sonra, ÇUMED Yönetimi, Adana Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy’a, tarihi Taşköprü’nün 1900’lü yıllara ait fotoğrafı bulunan tabloyu hediye etti.

 
Yasal Uyarı
 
 

 

 

 

 
  ▼ Yayınlanan En Son  Mevzuatlar   (Sitenize ekleyebilirsiniz)

Copyrıght  © 2005-2011 www.muhasebenet.net www.muhasebenet.com. Her hakkı saklıdır.